Onderhoudspakketten

Kies een pakket op maat​

Onze services garanderen een bijgewerkte, snelle website en bieden de geruststelling van een toegewijde, betrouwbare partner aan je zijde.

Onderhoudspakketten voor online groei​

Je online aanwezigheid is cruciaal voor je succes. Daarom hebben we onze onderhoudspakketten ontworpen om jouw WordPress website of WooCommerce webshop optimaal te laten functioneren.

Elk pakket biedt de essentiële services van regelmatige updates, 24/7 monitoring, periodieke database optimalisatie en website versiebeheer. Kies het pakket dat past bij jouw specifieke behoeften en geniet van het zorgeloos kunnen runnen van je online business.

Onze onderhoudspakketten

Kies het pakket dat past bij de omvang en behoeften van jouw website of webshop

Basis

vanaf
€45 per maand

Geschikt voor kleine websites en blogs tot 25 actieve plugins

Geen opstartkosten
Eerste maand gratis
30 dagen bedenktijd
Maandelijkse updates
Eenmalige SEO scan
Database optimalisatie
Website monitoring
Website versiebeheer
Uitbreidbare opties

Plus

vanaf
€75 per maand

Geschikt voor websites en webshops tot 35 actieve plugins

Geen opstartkosten
Eerste maand gratis
30 dagen bedenktijd
2-wekelijkse updates
Website beveiliging
Maandelijkse SEO scan
Database optimalisatie
Website monitoring
Website versiebeheer
Uitbreidbare opties

Zorgeloos

vanaf
€125 per maand

Geschikt voor grote websites en webshops

Geen opstartkosten
Eerste maand gratis
30 dagen bedenktijd
Wekelijkse updates
Website beveiliging
Maandelijkse SEO scan met gratis keyword tracking
Website snelheid optimalisatie
Database optimalisatie
Website monitoring
Website versiebeheer

Handig om te weten

Onderhoud via Gitlab

Ons onderhoudsproces maakt gebruik van GitLab, een alles-in-één platform voor softwareontwikkeling dat onder andere versiebeheer biedt. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken en biedt jou als klant transparantie in het onderhoudsproces.

GitLab maakt het voor ons makkelijk om samen te werken en zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen als er iets moet worden aangepast of verbeterd, zonder dat dit risico’s met zich meebrengt voor jouw website

Mocht je nog geen GitLab-account hebben, dan helpen wij voor een eenmalige vergoeding van €65 met de opzet, zodat je moeiteloos toegang krijgt tot een gestructureerd en veilig beheer van je website.

Contract en betaling

De betaling voor onze diensten gebeurt op basis van een kwartaalabonnement, wat betekent dat je elke drie maanden de optie hebt om te beslissen of je verder wilt gaan met onze ondersteuning. Om je te helpen vertrouwd te raken met onze service, bieden we de eerste maand helemaal gratis. Plus, je krijgt een bedenktijd van 30 dagen na je aanmelding. Tijdens deze periode kun je, als je dat wilt, je abonnement zonder problemen stopzetten.

Kies het onderhoudspakket dat het beste aansluit bij jouw behoeften en geniet van het gemak en de zekerheid van een professioneel beheerde website, met de flexibiliteit om je abonnement elk kwartaal te heroverwegen.

Hulp & support

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Onze hulp en support zijn slechts een klik van je verwijderd. Of je nu te maken hebt met een technische uitdaging of simpelweg advies nodig hebt over het optimaliseren van je website, ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen. Wij bieden directe hulp via e-mail, telefoon, of chat, zodat je snel en efficiënt antwoorden krijgt op je vragen.

Support Buiten Kantoortijden
We begrijpen dat je soms ook buiten de standaard kantoortijden (maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 17:00) support nodig hebt. Hiervoor rekenen we een toeslag van 25% op onze normale tarieven:

Tot 4 uur per maand: €75 per uur
Tot 8 uur per maand: €70 per uur
Vanaf 12 uur per maand: €65 per uur

Uitbreidbare opties

Standaard (gratis) inbegrepen in het zorgeloos-pakket

Website beveiliging

€5 per maand

Deze module omvat geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals de installatie van top-beveiligingsplugins, het opzetten van firewalls, en regelmatige beveiligingsscans om je website te beschermen tegen malware, hacks en andere bedreigingen.

Maandelijkse SEO scan

€10 per maand

Een diepgaande analyse van je website om SEO-prestaties te beoordelen, inclusief technische SEO, on-page elementen, en gebruikerservaring. We bieden actiepunten voor verbetering om je zoekmachine ranking te verhogen.

Keyword tracking

€10 per maand

Houd de posities van je belangrijkste keywords in zoekmachines bij. Deze service helpt je de effectiviteit van je SEO-strategie te meten en bij te sturen voor optimale zichtbaarheid.

Snelheid Optimalisatie

€15 per maand

Concentreert zich op het verbeteren van de laadtijden van je website, wat essentieel is voor gebruikerservaring en SEO. Dit omvat aanpassingen aan de code, compressie van afbeeldingen, en het implementeren van caching oplossingen.

Krijg persoonlijk advies

Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw online business te beheren met professionele ondersteuning. Contacteer ons vandaag nog voor persoonlijk advies.

Onderhoudspakket aanvragen

De eerste stap naar een zorgeloze website

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Website
Gewenst pakketEventuele opmerkingen
Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven